stichting promotie yerseke 100

 

Samenwerking Weekblad de Bode en Stichting Promotie Yerseke

Samenwerking Weekblad de Bode en Stichting Promotie Yerseke FOTO BENNIE KRAJENBRINK
bron: internetbode.nl
YERSEKE – Stichting Promotie Yerseke (SPY) en Weekblad de Bode hebben elkaar gevonden in een samenwerking. Die versterkt niet alleen deze twee partijen, ook de inwoners en ondernemers in Yerseke doen er hun voordeel mee! De samenwerking komt onder meer tot uiting bij de maandelijkse special ‘Yerseke op de kaart’. Die is deze week te vinden in de Reimerswaalse&Kapelse Bode.

Kennis

Door de samenwerking maken Stichting Promotie Yerseke en Weekblad de Bode exclusief gebruik van elkaars kennis en bereik. De lezers van de Reimerswaalse & Kapelse Bode vinden daardoor nog meer nieuws uit Yerseke in deze krant. Belangrijke onderwerpen, zoals de Mosseldag, komen ook in andere edities van Weekblad de Bode te staan. Zo kan de stichting ‘haar dorp’ in een groot gebied – Weekblad de Bode heeft vijf titels in Zeeland en tien in West-Brabant – onder de aandacht brengen.

Bereik

Ondernemers in Yerseke profiteren ook van dit bereik. Zij kunnen adverteren op de special ‘Yerseke op de kaart’. Op deze pagina’s staan nieuws, specials over de SPY-partners, nieuws over SPY-activiteiten en natuurlijk advertenties van ondernemers uit het dorp die SPY-partner zijn. Zo zien lezers in één oogopslag wat er te doen is in Yerseke. Partners van SPY ontvangen een aantrekkelijke korting op hun advertentie op ‘Yerseke op de kaart’. Daarnaast organiseren Weekblad de Bode en SPY cursussen voor ondernemers op het gebied van internet en online marketing. Ondernemers leren van een internetspecialist onder meer hoe hun bedrijf het beste gevonden kan worden met de zoekmachine Google. 

Partners

Wendy Saaman (foto, m.), actief onderneemster in Yerseke en ‘het gezicht’ van SPY naar de partners, is verheugd over het voordeel dat de nieuwe samenwerking biedt. Zij is de contactpersoon voor de partners van de Stichting Promotie Yerseke en werft nieuwe partners voor SPY. ”Het gaat goed met SPY”, vertelt ze. De stichting heeft zo’n zestig partners en hoopt dit jaar weer nieuwe te begroeten. “In ons logo is de mossel als hart verwerkt, maar de Stichting Promotie Yerseke heeft geen hartslag zonder de steun van de Yersekse bevolking en ondernemers!”
De missie van SPY is breed en heeft als hoofddoel het stimuleren van de lokale (en regionale) economie, de sociaal-maatschappelijke structuur en het culturele aanbod. Activiteiten van SPY zijn onder meer het bevorderen van samenwerkingen, marketingcampagnes opzetten, het verbeteren van de naamsbekendheid en toeristische infrastructuur en Yerseke promoten met evenementen als de Mosseldag. De redactie van de Reimerswaalse&Kapelse Bode gaat bijdragen aan artikelen in het jaarlijks in mei verschijnende Yerseke Magazine, dat SPY uitgeeft.

Blij

Beide partijen zijn blij met de samenwerking. “We versterken elkaar met onze kennis”, vinden Rob de Waard (foto, l.), Wendy Saaman en René van de Guchte. Rob de Waard en Wendy Saaman zijn bestuurslid van Stichting Promotie Yerseke, René van de Guchte is met zijn bedrijf In&Out Reklame onder meer betrokken bij SPY door de productie van het Yerseke Magazine. “Daarbij hebben we allemaal het beste voor met Yerseke.”
Lennert Steketee (foto, r.) van Weekblad de Bode is trots op deze mooie samenwerking. “We kunnen exclusief nieuws publiceren van Stichting Promotie Yerseke, bijvoorbeeld over de Mosseldag. En de stichting kan via onze Bodes in één keer Zeeland en West-Brabant bereiken. Ook met onze websites verwijzen we naar elkaar. Zo helpen we elkaar op meerdere manieren verder, om deuren te openen die anders misschien gesloten blijven.”

Meer informatie

Wilt u meer weten over adverteren in Weekblad de Bode? Neem dan contact op met Lennert Steketee, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-30994642 of kijk op www.internetbode.nl.
Meer informatie over Stichting Promotie Yerseke, zoals over het partnership, vindt u op www.proefyerseke.nl. Ook kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Wendy Saaman bellen via 06- 22977565.
 
Laatst aangepast op vrijdag, 30 januari 2015 10:57

Partners

logo_triton_1x.png

Europees Landbouwfonds VVV Zeeland

europe

zeeland