U bevindt zich hier:Nieuws | Touristinfo Yerseke
maandag, 10 mei 2021 09:03

Touristinfo Yerseke

Geschreven door

Touristinfoyerseke.nl

ONTSTAAN
uit passie voor ons mooie vissersdorp Yerseke, het Nationaal Park Oosterschelde, de gemeente Reimerswaal en al het andere moois in onze provincie Zeeland. Gedreven door hun enthousiasme en ervaringen besloten een aantal initiatiefnemers een aantal activiteiten van de VVV Zeeland en VVV Yerseke, waaronder de rondleidingen, met hun goedkeuring en vertrouwen voort te zetten.

EEN ERVAREN TEAM
dat Yerseke al jaren promoot, evenementen en experiences opzet. Daarnaast hebben we al duizenden toeristen de weg gewezen in onze regio, en dat doen we nog steeds met heel veel plezier en inzet en 7 dagen per week open! En we zijn klaar voor meer! We zijn heel centraal gevestigd, aan de Havendijk 36, bij het parkeerterrein aan de Prins Willem Alexander haven, aan de oudste oesterputten en getijdehavens.

Wij nemen je mee naar... de mooiste experiences & doe-activiteiten... de mooiste plekjes... de lekkerste proeverijen... de beste restaurants....

Mail ons voor meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
RONDLEIDINGEN EN ARRANGEMENTEN
Wij spelen in op de trend dat er naast rondleidingen, ook doe-activiteiten met uitleg/begeleiding van één van onze gidsen, meer en meer worden gevraagd. Alle door ons aangboden diensten en zijn apart te boeken en op maat aan te passen naar jouw wensen. Onze gidsen kennen Yerseke, de Oosterschelde en de aangrenzende regio’s goed en weten je er veel over te vertellen. Niet voor niets is onze voorzitter persoonlijk gastheer van het Nationaal Park Oosterschelde.

Graag verwelkomen wij jou en je eventuele gezelschap in ons mooie Yerseke. Wij nemen je mee langs de oudste werkende oesterputten, getijdenhaventjes, mosselkotters en vertellen je al wandelend, fietsend, of scooterend langs de mooiste plekjes alles over mosselen, oesters, de Oosterschelde, Oosterscheldekreeften en meer.

Gelezen 0 keer Laatst aangepast op maandag, 10 mei 2021 09:27

In de Agenda

Naar de agenda

Partners

prince.png

Europees Landbouwfonds VVV Zeeland

europe

zeeland