U bevindt zich hier:Yerseke waar je de liefde voor de zee kunt proeven

9 augustus Avondprogramma Mosselrockfestival

mosselrocklogo

AVONDPROGRAMMA 09-08-2019*

Op het dek zijn dan de Griekse zangeres VALENTINA en het Iers/Italiaanse duo MANU & DANNY te zien en te horen. “Valentina heeft nog nooit in Nederland opgetreden en kijkt er heel erg naar uit”, vertelt een woordvoerder van Stichting Promotie Yerseke. Ook voor Manu & Danny wordt het hun eerste concert in Nederland. Valentina en Manu & Danny treden ook op een tweede podium in de tent op, tussen de nummers van DJ VINYL door.

MUZIEK VAN BEKENDE COVERBANDS

De Rockcoverband MUSIC JUNKIES, uit Ierland, met leadzangeres Ciara, laat het publiek swingen op muziek uit onder meer de jaren ‘90. De band treedt meerdere malen op, voornamelijk op het hoofdpodium. “We hopen dat ze aan het einde van de avond ook Paradise by the dashboard light van Meatloaf zingen. De lange versie natuurlijk.” Daarnaast zal de bekende Volendamse Coverband ALMOST FAMOUS ook de MainStage betreden.Ruigere rock komt van de Middelburgse zanger Kees Moerland met de band Raiders of the Last Rock 

[ROLR]. Ook de (uit Middelburg afkomstige) aanstormende jonge band PEER is op ons festival volop aanwezig.

[SEA] FOOD

Tijdens het hele festival, van 14:00 tot 02:00 zorgt onze traiteur onder ander onder het motto, “Yerseke, waar je de liefde voor de zee kunt proeven” dat er genoeg vers bereidde lekkernijen voor handen zijn. Verder is er een houtgestookte grill waar ook heerlijk vers en mals vlees bereidt wordt.

KAARTEN

Toegangskaarten voor het muziekprogramma vanaf 17:30 uur verkrijgbaar aan de kassa’s op het festivalterrein à € 20,00 per stuk. Of in de voorverkoop via de website, dan kosten ze € 17,50 per stuk Op is op! Actuele info en kaartvoorverkoop op deze website.

* Een en ander onder voorbehoud. Op dit moment vinden de afrondende gesprekken met de gemeente Reimerswaal nog plaats.

3

Gelezen 670 keer Laatst aangepast op vrijdag, 28 juni 2019 09:50