De liefde van

In Yerseke proef je niet alleen de lekkerste producten uit de zee, je ervaart ook de liefde 
voor de zee in alle andere opzichten. Vooral in de mensen die er wonen en werken. Zij 
leven voor en van de industrie en vertellen met passie over alles wat uit de zee komt en 
over de band van Yerseke met de Oosterschelde.

screen 01Danny Nolet, Chefkok

Een chef-kok met passie in een familiebedrijf dat groot is geworden met al het moois uit de zee.

Over de smaak van Yerseke en de trots om met zoveel verse producten te werken. Bekijk de film

screen 02Jos & Zoon Sinke, Oesterkwekers

De oesterputten zijn hun pareltje. Een traditie die van vader op zoon wordt doorgegeven. Over de werking van de putten en de verschil in oesters die je in Yerseke kunt krijgen. Bekijk de film

screen 03Jos Steketee, Mosselkweker

De zee trekt, ieder weekend denkt Jos alweer aan de maandag. Dan kan hij de zee weer op. Over het werken in de natuur, dat per dag verschilt. Bekijk de film 

screen 04Annelies Pronker, Biologe

Vertelt vol passie over de band van Yerseke met de natuur en bovenal de Oosterschelde. Over het verschil in generaties en de liefde voor de zee. Bekijk de film